1. Priser

Alla priser anges i Svenska kronor(SEK) och är inklusive 25% moms.

2. Orderbekräftelse

Vi skickar ut en orderbekräftelse till dig när vi mottagit din order till den e-postadress som angivits vid beställningen.

3.Frakt

Vi levererar med postnord och erbjuder fri frakt på alla ordrar över 999kr inom Sverige på alla övriga ordrar tillkommer en fraktavgift på 84kr. Vi erbjuder även leverans till dörren vid företagsbeställningar mot en avgift på 243.64kr, detta gäller endast beställningar till företagsadresser. Beställningen kan även väljas att hämtas ut kostnadsfritt i vår butik i Övertorneå.

4.Betalning

4.1 Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Forest Jewel överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Vid faktura tillkommer en faktureringsavgift på 40kr

4.2 Kort (kommer inom kort)

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 30-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid ?öp på nätet.

5.Leveranser

Leveranstiden på din order sker normalt inom 3 arbetsdagar efter att vi mottagit din beställning, men kan vid vissa fall bli längre.

6.Reklamation

När ni mottar er beställning ska synliga skador på emballaget informeras till transportören/utlämningsstället omedelbart. Ni måste även erhålla en kopia av den skriftlig skadeanmälan som upprättas av transportören. Detta måste göras för att kunna reklamera en vara som skadats under leveransen. Om du av annan orsak anser att produkten inte är som vill reklamera produkten/produkterna du beställt kontakta oss via mail: info@forestjewel.se eller via telefon: +4676 14 26 661.

7.Ångerrätt och Returer

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du mottagit din order. Detta gäller så länge varan är oanvänd och ska returneras i originalskick utan skador. Vid returer/ånger står konsumenten för returfrakten. Returrätt gäller inte vid specialtillverkade varor så som graverade produkter. Vid retur är det viktigt att du kontakta vår kundtjänst innan du skickar i väg order, detta för att få instruktioner hur du ska gå tillväga. Vid retur behöver vi få information om vilka produkter du vill returnera samt ditt ordernummer. Om returen försvinner eller produkten/produkterna skadas under returtransporten är det kunden som står för kostnaderna som uppkommer.

8.Ej uthämtat paket

Om inte din order hämtas ut inom 14dagar returneras den automatiskt till Forest Jewel, efter en mellanlandning på terminalen. Forest Jewel förbehåller sig rätten att debitera konsumenten på avgifterna som tillkommer vid hantering av order, frakt och returfrakten i form av en faktura. I dagsläget motsvarar detta en avgift på 295kr.

9.Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser eller köpevillkor, ordar som drabbas av dessa ändringar kommer att kontaktas med information innan behandling av order.

10. Återförsäljare/Kommuner/föreningar/företag m.m

Begär offert via e-post info@forestjewel.se eller kontakta Mika via telefon:➕46(0)76 14 26 661 eller ➕358(0)400 889 412

11. Rabattkupong

Rabattkoden aktiveras i varukorgen eller i kassan och summan dras bort i kassan. Vid eventuella fel som sker med vid betalning i kassan, t.ex fel fraktpriser, fel pris på en vara etc. förbehåller vi rätten att avbryta/makulera dessa beställningar. Om så sker återbetalas eventuella förskotterade pengar omedelbart